Load project by remote command?

Do you miss a sequencer feature or do you have an idea how to improve our sequencer? You're right here - tell us what you want to see in B-Step Sequencer.
Post Reply
User avatar
GordonS
Posts: 3
Joined: 08 Jul 2015, 12:19

Load project by remote command?

Post by GordonS » 08 Jul 2015, 14:16

HI,

Is there a means to have B-Step-2 load a project by remote command from, for example, a MIDI or OSC command sent from a controller?

Thanks.
Gordon.

User avatar
monotomy
Posts: 2123
Joined: 23 Jan 2013, 16:23
Location: Germany
Contact:

Re: Load project by remote command?

Post by monotomy » 09 Jul 2015, 15:39

Welcome Gordon,

No, it's not possible at the moment.
But it's on the TODO list (not sure how long the next update will take).

Cheers

User avatar
GordonS
Posts: 3
Joined: 08 Jul 2015, 12:19

Re: Load project by remote command?

Post by GordonS » 26 Jul 2015, 11:32

Hm, that's frustrating and seems to be a very common issue indeed with all sorts of tools. Everyone focusses on the GUI, few take much note of ergonomics for musicians rather than "DJ"s. Some tools allow starting with a project/song as a command-line parameter, but if they take 15s from kill->ready, I (well, an audience) won't tolerate the wait.

User avatar
monotomy
Posts: 2123
Joined: 23 Jan 2013, 16:23
Location: Germany
Contact:

Re: Load project by remote command?

Post by monotomy » 03 Aug 2015, 20:06

Hi Gordon,

excuse me.
I'll get back to you if the update is ready - may be a bit earlier, if you like to test the features.

Best
Thomas

Post Reply